Om Curenstams Blommor

Vi är ett litet familjeföretag beläget i Kortebo, ca 5km från Jönköping.

Vi köpte odlingen år 2000, då var det enbart en rosodling. Successivt har vi förändrat verksamheten med att vi öppnade butik år 2005.

Numera är vi både en butik och odling, här kan du finna allt från våra egenodlade vår och sommarblommor till dricka och choklad men även en hel del inredningsartiklar.

I odlingen driver vi även mycket höstväxter och julblommor och våra riktigt fina tulpaner och mycket annat smått och gott.

Välkommen in önskar vi på Curenstams blommor.

Hos oss på Curenstams blommor finns det lite mer än ”bara” blommor…

Du kan se lite av utbudet här på hemsidan, eller besöka vår butik i Kortebo för att se hela.

Ätbart

Hos oss finns det något både för ögat och gommen, här har vi produkter som är både bra presenter och något du kan äta!

Här finns honung från Björnebergs herrgård, senap och dressing från Senapsfabrikörn på Visingsö. Vi har godis från Ryfors konfektyr i Mullsjö. Choklad från pralinhuset i Stockholm. Kolor och te från Klara & Co.

Knäckebröd från Härjedalsbröd och god olivolja från Grekland!

Supergoda chokladtryfflar från Mathez, italienska kex och italiensk pasta, goda skorpor från Charlies och goda marmelader från hafi.

Detta kan ni köpa löst eller varför inte plocka ihop med produkter från Brunneby musteri i fina presentförpackningar.

Dryck

I vårt sortiment finns det lite olika drycker från Brunneby, så som saft, olika mousserande drycker och koncentrat från bär.

 Men även lemonad från Frankrike, i form av olika smaker från Reine des Limonades, och goda svalkande drycker från Hafi.

Ägg

I mån av tillgång säljer vi ägg från egna höns. Finns lite olika raser, vanliga bra värphöns av raserna Lohman och vit Leghorn.

Men även lite ovanligare raser som Brahma, Fifty Five Flowery och Maran höns.

Inredning

Hos oss finns det lite av varje vad det gäller innredning. Finns förutom krukor och vaser till våra blommor finns det ljus, servetter, dofttvålar, ljuslyktor, lammskinn från Svenska lamm och mycket mer, välkomna in och se aktuellt utbud i butiken! Vi har även kort för alla tillfällen. Både kort för födelsedagar, bröllop eller kort till kondoleans eller varför inte skicka ett mysigt kort bara för att!