Blomsterfakiren

 

Är du lite blomsterintresserad så har du knappast undgått att blomsterfakiren fått ett rejält uppsving det senaste året. Ett enkelt sätt att skapa vackra blomsterarrangemang i olika vasar och krukor. Man kan väl säga att fakiren är föregångaren till stickmassan oasis, men har alltså kommit tillbaka med stormsteg igen. Du arrangerar enkelt dina blommor genom att klippa av stjälkarna rakt av (enda gången vi florister inte är noga med att snitta stjälkarna) och sen trycker man på stjälken på fakirens små taggar. Anledningen till att du klipper skaften rakt av är för att det ska bli enklare att trycka på stjälken på fakiren, men även för att stjälken ska stå lite stadigare. En stark fördel med fakiren är att du kan använda den om och om igen, till skillnad från oasisen som du kanske slänger efter en eller två användningar. En annan fördel är att du inte behöver ta hänsyn till vasens eller krukans utformande, utan här är det du som arrangerar dina blommor precis så som du vill ha dom !

Fakiren finns i tre storlekar i vår webbshop:

Blomsterfakir Liten Blomsterfakir Mellan Blomsterfakir Stor

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *